+358 (0)50 3843 720 juha.nissinen (at) iki.fi

Tiedot

Pyry ja Tuisku – huvilat huipulta

Pyry ja Tuisku on vuonna 2009 valmistunut hieno ja korkeatasoinen kytketty paritalomökki upealla Päijänne-näköalalla. Mökkien välissä varastot, ei yhteistä seinää, joten naapurit eivät häiritse. Sivuston kuvat ovat Tuiskusta; Pyry on samanlainen, mutta peilikuva. Mökissä on kolme makuuhuonetta ja hyvät oleskelutilat 6-8 hengelle.

 

Alakerta

Olohuone, jossa sohva, takka, 42″ tv, dvd, ruokapöytä kuudelle. Hyvin varusteltu keittiö. Makuuhuone parivuoteella (160×200), josta saa kaksi yhden hengen sänkyä. Kodinhoitohuoneessa on pyykinpesukone, kuivauskaappi ja silitysmahdollisuus. WC. Pesuhuone, sekä sauna Harvian näyttävällä Kivi-kiukaalla ja Sun Saunan jykevällä kulmalauteella.

 

Yläkerta

Kaksi makuuhuonetta, jossa kaksi vuodetta (80×200), jotka voi yhdistää parivuoteiksi. Lisäksi parvi, jossa divaanisohva, jonka vuodekoko 140×200. Varusteena 32″ tv ja mikrostereot. Myös yläkerrassa on oma wc.

 

Ulkotilat

Alhaalla on terassi, jossa kaasugrilli, pöytä ja tuolit. Lisäksi yläkerrassa on parveke, jossa pöytä ja tuolit. Varastossa säilyvät sukset tai muut tarvikkeet tallessa.

Liinavaatteet

Mökissä on vuodevaatteet (peitot ja tyynyt), ei liinavaatteita. Liinavaatteet (eli lakanat ja pyyhkeet) voit saada etukäteen tilattuina haluamallesi henkilömäärälle joko mökkiin tuotuina tai sänkyihin pedattuina. Eikä niiden hintakaan ole paha!

Keittiön varustus

Keittiö on hyvin varustettu, ja sieltä löytyy mm:

  • Sähköliesi ja kiertoilmauuni
  • Jääkaappipakastin
  • Mikroaaltouuni
  • Astianpesukone
  • Kahvinkeitin ja vedenkeitin
  • Leivänpaahdin
  • Kattilat, paitinpannut, kulhot, yms. ruoanvalmsituvälineet
  • Ruokaluvälineet 12 henkilölle

 

Lapsivarustus

Mökistä löytyy koottava lastensänky, syöttötuoli ja potta. Nämä ovat vapaasti käytettävissä ilman erillistä korvausta. Jos tarvitset vielä  jotain muuta, niin ota yhteyttä omistajaan tai Riihivuoren Lomakylään.

 

Lemmikkieläimet

Tuiskuun lemmikit ovat tervetulleita erikseen sovittaessa ja pieneen lisähintaan.

Pyry on ns. allergiamökki, johon lemmikkejä ei saa viedä.

Tupakointi

Mökit ovat savuttomia, joten tupakoinnin tulee tapahtua terassilla tai muualla piha-alueella. Muistathan laittaa tuhkat ja tumpit siihen tarkoitukseen varattuun metalliseen astiaan.

Siivous

Vuokralaisen tulee aina siivota mökki ennen lähtöään. Siivouskomerosta tai kodinhoitohuoneesta löydät pölynimurin sekä muut tarvittavat siivousvälineet ja -aineet.

Siivouksen voit myös jättää Riihivuoren Lomakylän ammattilaisten huoleksi, eikä se edes maksa paljoa! Muistathan, että silloinkin mökin tulee olla ns. normaalin asumisen jäljiltä. Ylimääräiset siivouskulut esim. railakkaiden juhlien seurauksena veloitetaan aina erikseen.

Paikoitus

Sekä Pyrylle että Tuiskulle on pihassa kaksi autopaikkaa. Tuiskun paikat ovat lämpötolpan edustalla ja Pyryn paikat mökin sivustalla. Jokaisella autopaikkalla on käytettävissä sähköpistoke.

Tulentekopaikka

Käytettävissäsi on kaasugrilli, ja halutessasi voit tuoda käyttöösi hiiligrillin.

Avotulen teko mökkien piha-alueella on kielletty. Tulentekopaikkoja löytyy hiihtokeskuksen alueelta.

Kylpytynnyri

Koska kylpytynnyri vaatii kahdeksan metrin suojaetäisyyden rakennuksiin, eikä siihen tällä tontilla ole mahdollisuutta, niin sellaisen tuominen on kielletty.

Tarvitsetko jotain muuta?

Jos mieleesi tulee jotain muuta, mitä mahdollisesti tarvitset, niin ota yhteyttä. Teemme parhaamme, jotta vierailustasi tulisi onnistunut.