Pyryn ja Tuiskun majoitusvarauksissa ja palveluiden tilaamisessa suoraan omistajalta, niiden peruutuksissa ja tilojen käytössä noudatetaan seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, heti kun asiakas on tehnyt majoitusvarauksen ja/tai palvelun tilauksen.
Ehdoissa mainittuja sesonkiaikoja ovat ajankohdat, joille on hinnastossa määritelty kuukausittaisesta perushinnasta poikkeava normaalia korkeampi hinta. Näitä ovat esimerkiksi joulu, uusivuosi, hiihtoloma, juhannus, messut, festivaalit ja muut tapahtumaviikonloput.

Varaaminen ja maksu

Varauksen voi tehdä vain täysi-ikäinen henkilö, jonka tulee tarvittaessa todistaa henkilöllisyytensä. Varaus vahvistetaan sähköpostilla, jossa annetaan maksuohjeet ja muut tärkeät tiedot.

Majoitusvuokran ja palveluiden kokonaissummasta puolet on maksettava varauksen tekemisen yhteydessä, jotta varaus varmistuu, ja toinen puoli kolme viikkoa ennen varauksen alkupäivää. Sesonkiaikojen varausten toinen puoli on maksettava kuukautta ennen varauksen alkupäivää. 

Varauksen voi peruuttaa, mutta peruutustilanteessa jo maksettuja maksuja ei palauteta, joten suosittelemme matkavakuutusta yllättävien tilanteiden varalle. Peruutus on tehtävä sähköpostilla omistajalle, tai Riihivuoren Lomakylälle, jos varaus on tehty heidän kauttaan.

Avaimen luovutus ja majoittuminen

Mökin avain löytyy ulko-oven pielessä olevasta koodilukollisesta kotelosta, jonka koodin lähetän tekstiviestinä kun vuokra on kokonaisuudessaan maksettu. Koodi vaihdetaan aina vuokralaisten välillä, kun mökin kunto käydään tarkistamassa.

Mökki on käytettävissä varauksen alkupäivänä klo 16:00. Varaus päättyy viimeisenä varauspäivänä klo 12:00, jos ei mitään muuta ole kirjallisesti sovittu. Tarvittaessa varausta voidaan mahdollisesti jatkaa lisähinnalla.

Mökin henkilömäärää 6+2 ei saa ylittää. 

Kylpytynnyrin tuominen on kielletty. Kylpytynnyri vaatii 8 m etäisyyden rakennuksiin, eikä siihen ole mahdollisuutta.

Sähköauton lataaminen on kielletty, sulakkeet eivät sitä kestä.

Asiakkaan vastuu

Asiakas on mökissä ollessaan vastuussa mökin ja sen irtaimiston käytöstä. Oleskelun aikana kaikki kiinteistölle tai sen irtaimistölle aiheutuneiden vahinkojen kustannukset veloitetaan mökin vuokranneelta asiakkaalta. 

Joudut korvaamaan kaiken normaalista kulumisesta poikkeavan, kuten rikkoutuneet astiat tms., sekä vahingon korjaamisesta aiheutuneen työn ja muut kustannukset. Ilmoita vahingosta mahdollisimman pian omistajalle tai Riihivuoren Lomakylälle, jotta voimme pyrkiä korjaamaan tilanteen mahdollisimman pian.

Tahallisen tai törkeällä huolimattomuudella aiheutetun vaihingon yhteydessä asiakas on vastuussa myös välillisistä kustannuksista ja menetyksistä, kuten saamattä jääneistä vuokratuloista, siltä osin kun mökin vakuutukset eivät niitä korvaa.

Muut ehdot

Muilta osin noudatetaan Riihivuoren Lomakylän varausehtoja.