Autamme mielellämme

ota yhteyttä, jos tarvitset lisätietoja

Askarruttaako jokin asia? Tarvitsetteko mahdollisesti jotain erityispalveluita? Tai jotain muuta? Ota rohkeasti yhteyttä, jos tarvitset lisätietoja ennen varauksen tekemistä.

Teemme Lomakylän kanssa parhaamme, jotta vierailustanne tulisi onnistunut, ja viihdytte mökilläni. Jos haluatte jotain lisätietoja ennen vierailua, niin autan mielelläni.

Ota yhteyttä suoraan omistajaan saadaksesi lisätietoja tai jätä viesti alla olevalla lomakkeella, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian

Omistajan tiedot

Juha Nissinen

Puhelin: 050 384 3720

Soitot: ma-pe klo 7-22 ja la-su klo 8-22 välillä

Sähköposti: [email protected]

AJO-OHJE

Riihivuoreen on helppo tulla, tuletpa sitten pohjoisesta tai etelästä – ainakin omalla autolla. Bussilla pääsee Jyväskylästä tai Jämsästä Riihivuorentien risteyksen lähelle.

Etelästä jämsän/tampereen suunnasta

pohjoisesta jyväskylän suunnasta

Muurame sijaitsee reilut 40 km Jämsästä pohjoiseen, tietä E63 Jyväskylän suuntaan. Jos tulit etelästä Päijänteen itäpuolta, niin käänny Joutsan jälkeen vasemmalle, Korpilahdelle, ja aja 45 km.  Tämä Vespuolentie (tie 610) risteää E63 kanssa 9 km ennen Muuramen teollisuuskylää, käänny Jyväskylän suuntaan.

Käänny oikealle Muurameen teollisuuskylän liittymästä ja aja 1,8 km Muuramen keskustastaan päin. Käänny oikealle Riihivuorentie, ja aja kohti yläasemaa 2,7 km.

Riihivuoren  huippua lähestyttäessä käänny ensimmäisestä tienhaarasta (Riihilenkki) vasemmalle, jatka parisataa metriä ja käänny ensimmäisestä oikealle, Riihipolulle. Mökit ovat Riihilenkin ja Riihipolun kulmauksessa vasemmalla. Pyry on lähempänä liittymää oleva mökki 17 A ja Tuisku kauempana tontilla oleva 17 B.

Muurame sijaitsee 15 km Jyväskylästä etelään, tietä E63 Tampereen suuntaan. Käänny Muuramen keskustaan ja aja keskustan läpi. Riihivuorentie alkaa 2,5 km Muuramen keskustasta etelään. Käänny vasemmalle Riihivuorentie, ja aja kohti yläasemaa 2,7 km.

Riihivuoren  huippua lähestyttäessä käänny ensimmäisestä tienhaarasta (Riihilenkki) vasemmalle, jatka parisataa metriä ja käänny ensimmäisestä oikealle, Riihipolulle. Mökit ovat Riihilenkin ja Riihipolun kulmauksessa vasemmalla. Pyry on lähempänä liittymää oleva mökki 17 A ja Tuisku kauempana tontilla oleva 17 B.